Nu al de laatste dag?

Voor alles is een laatste keer en zo ook voor dit kamp. Vandaag was de laatste dag.

IMG_20160722_115244

Morgenochtend zullen de kinderen weer naar huis vertrekken en begint voor ons de schoonmaak.

IMG_20160722_102828

Maar uiteraard hebben we vandaag weer een fantastische dag gehad. Het begon wat druilerig vanmorgen met een beetje miezer regen, maar in de loop van de dag klaarde het helemaal op en werd het ook weer warm. De dag begon na het ontbijt weer met de dagelijkse rotaties. Bijbellessen, armbandjes maken en sport had wat speciaals vandaag, we zijn naar de zandduinen geweest. Een ideale plek voor de kinderen om zich uit te leven en te spelen.

IMG_20160722_115807 IMG_20160722_120401

Na de lunch was het weer tijd voor het programma voor de 12+ kinderen. We hebben weer ruim een uur met de jongens kunnen praten over sex, relaties, huwelijk en man zijn. Zelden zijn de kinderen zo enthousiast gezien. En dan vooral toen de laptop er bij kwam en we ze uitleg konden geven over de anatomie van mannen en vrouwen. Dit onderdeel was een groot succes en we hopen dat dit zeker een vervolg zal krijgen.

 

In de namiddag zijn we weer naar het bos gegaan voor de ‘Extreme’ activiteit. Nog altijd een groot succes bij de kinderen, zeker als je als een soort Superman door het bos kan vliegen.

Na het avondeten eten hebben we met de kinderen nog een laatste activiteit gedaan. Een wedstrijd waarbij ieder team opdrachten krijgt om uit te voeren en daar een foto of een video van te maken. De opdrachten waren onderandere:
‘Loop met de groep als eenden over de weg’;
‘Geef een vreemde een hand’.

De week is afgesloten met een kampvuur, marshmallows en koekjes.

 

We hopen dat we de kinderen weer wat plezier en hoop hebben kunnen geven en wat wijze lessen waar ze in het leven dat ze krijgen op kunnen bouwen.
Morgen volgt nog een laatste ochtend en een ontzettend lastig afscheid van de kinderen en dan zit het er echt op.

2 gedachten over “Nu al de laatste dag?

  1. Wat leuk om allemaal te lezen zeg! Wat hebben jullie een gezellige en ook erg drukke week achter de rug. Wat een zegen zijn jullie voor al die kinderen die jullie een mooie week hebben mogen bezorgen! Succes nog even daar!

  2. Wat hebben jullie bijzonder mooi werk gedaan, dat zullen de kinderen hun hele
    leven nooit meer vergeten. Wens jullie een veilige reis toe en Gods Shalom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.