Vertrek

We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag mogen we eindelijk naar Oekraïne! We vertrekken eind van de middag vanaf Schiphol en vliegen via Parijs naar Kiev. We zullen vannacht rond een uur of 3 aankomen in Kolentsi, waar op dit moment nog een kamp bezig is.

87365_1466788683

Zoals de meeste van jullie wel weten zullen wij de komende week een kamp organiseren voor verwaarloosde en mishandelde kinderen uit de omgeving van de stad Ivankiv, ongeveer twee uur ten noorden van Kiev. We zien er ontzetten naar uit om deze kinderen te mogen dienen door middel van sport, spel, knutselen en Bijbelverhalen.

De komende dagen zullen we proberen om dagelijks een update te plaatsen op onze website en Facebook pagina. Wil je op de hoogte blijven, laat dan je e-mailadres achter op onze website, dan krijg je automatisch bericht.

Mocht je benieuwd zijn waar we nu eigenlijk ieder jaar heen gaan, neem dan virtueel eens een kijkje op het terrein. De afgelopen jaren hebben we veel foto’s genomen, zodat het nu mogelijk is om er zelf eens ‘rond te lopen’.

Hoe kan ik helpen?
Uiteraard kunnen we dit niet alleen en hebben we de steun nodig van onze achterban in Nederland. Het is vaak een heftige tijd in een land waarvan je de taal niet spreekt en de situaties waar we terecht komen zijn vaak ontzettend schrijnend.
We willen dan ook om gebed vragen voor ons en voor de kinderen. We hopen dat deze week een lichtpuntje mag zijn in hun leven en dat ze hier later nog met veel plezier aan kunnen terugdenken.

Het is ook mogelijk om een financiële bijdrage te geven. Onze reis kost in totaal € 6000. De helft (de vliegtickets) betalen we zelf en de rest proberen wij gesponsord te krijgen. Gelukkig hebben we weer goed nieuws en hebben we deze € 3000,- inmiddels gehaald!!
Alle giften die nog extra gaan binnenkomen zullen volledig ten goede komen aan Jeramiah’s Hope en de andere kampen en projecten die zij door het jaar heen nog organiseren.

We vinden het leuk om af en toe reacties en bemoedigingen te krijgen vanuit Nederland. We proberen hier zo goed mogelijk op te reageren, maar door de internet verbinding (of het gebrek daar aan) is dat helaas niet altijd mogelijk.

Bedankt voor alle steun en support en het eerst volgende bericht komt vanuit Oekraïne!!

2 gedachten over “Vertrek

  1. Lieve vrienden ,ik vindt het tof dat jullie dit jaar met een groep van 9 mensen er weer heen gaan om deze kids te zegenen door er gewoon te zijn en een leuke ontspannende tijd te geven.
    Ik miste wel de foto’s v enkele personen maar ik ga met jullie mee .Fil.4 vers 13 als belofte voor ieder van jullie.Zijn Sjalom .lieve Gr .Hanna

    1. Hoi Hanna,

      Bedankt voor je lieven woorden en de steun die je ons ieder jaar geeft!
      Ik heb zojuist de laatste foto’s geplaatst. Alle teamleden staan nu online.

      Groetjes, Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.