Dag 4 – zon, zon, zon

We hebben twee fantastische en DROGE dagen achter de rug. De kinderen hebben zich ontzettend vermaakt en wij hebben heel weinig tijd gehad om een update te plaatsen.
Woensdag hebben we eigenlijk de hele dag de zon gezien. Gisteren (donderdag) was het bewolkt, maar ook droog. We hebben heel veel activiteiten buiten kunnen doen en vandaag willen we zelfs gaan kijken of we kunnen gaan zwemmen met de kinderen.

Gisteren was een bijzondere dag. We hebben als groep ruim een half uur gesproken met Xander, de leider van het project waar wij voor komen. Hij heeft veel verteld over het werk dat gedaan wordt, waarom het zo belangrijk is en wat de woonsituatie is van verschillende kinderen uit onze groepen. Als we weer thuis zijn zullen we hier meer van delen.

’s Avonds was er weer een kampvuur. Het was heel bijzonder vanavond. Ik sta iedere keer weer versteld van de manier waarop God ons kan gebruiken. Een klein getuigenis was de aanleiding voor vele goede gesprekken en twee kinderen, Sacha en Dima hebben hun leven aan Jezus gegeven.

Morgen (zaterdag) gaan de kinderen weer naar huis. Ontzettend jammer, maar ook zo gaaf dat we ze weer zo’n mooie week hebben kunnen geven en weer over God hebben kunnen vertellen. Ontzettend bedankt voor jullie gebeden en support. Blijf ook alstublieft Sacha en Dima in jullie gebeden houden, dat ze vast mogen houden aan God.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.