Klaar voor vertrek?

2436567

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en de koffers zijn bijna gepakt!

Nog een kleine 30 uur en dan zullen we met z’n vieren in het vliegtuig zitten.
Vrijdag ochtend zullen we om 7:15 uur met KLM vertrekken naar Parijs alwaar we om 10:20 met Air France door zullen vliegen naar Kiev waar we rond 14:15 uur (lokale tijd) hopen aan te komen. Daarna worden we opgehaald en is het ongeveer nog 2 uur rijden naar Kolentsi.

We hebben er ontzettend zin in en zien uit naar wat God de komende dagen voor en met ons van plan is.

Verder hebben we nog goed nieuws!
Zo goed als al het geld dat nodig is om deze beide reizen te organiseren is inmiddels binnen! Dit houd in dat al het geld dat er vanaf nu binnen gaat komen ten goede zal komen aan de groep vluchtelingen en de kinderen van het sasha project

Vluchtelingen update

De vluchtelingen uit Slavyansk wonen inmiddels zo’n 4,5 weken in de cabins op het kamp terrein. Op dit moment zijn we bezig met “fase 2”. Dit houd in dat we proberen appartementen en werk te vinden voor de volwassenen. Dit is zeker niet makkelijk gebleken. De komende dagen zal er meer bekend worden over ons nieuwe “Family to Family” project. In dit project willen wer zoeken naar families die Jeremiah’s Hope willen ondersteunen door een familie voor 3 maanden financieel te ondersteunen. De gezinnen waar dit project voor bedoeld is bestaan vaak uit meerdere generaties (Grootmoeder, kinderen en kleinkinderen). Ons doel hiermee is om ze te kunnen voorzien van kleine 2 kamer appartementen, die de eerste 3 maanden door jeremiah’s hope betaald zullen worden, zodat de volwassenen tijd hebben om te zoeken naar een baan.

Een gedachte over “Klaar voor vertrek?

  1. Bedankt Peter voor deze update.Ik had alleen gevraagd of je kon doorgeven om evt wat spulletjes mee te geven v deze groep.
    Maar daar is het nu al te laat voor denk ik want ik weet niet eens of je dit leest.Ik denk aan jullie .Speciaal aan jouw Maar zij die hun geloof op Hem bouwen zullen nooit beschaamd uit komen.wat een belofte .Gr en Gods Zegen Hanna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.