Afscheid

En dan komt het afscheid… Het leek wel of ze er zin in hadden vanmorgen om weer naar huis te gaan. Waar het normaal altijd een erg vervelend en verdrietig moment was waren nu vrolijke gezichten, al dan niet bedekt met tranen. Er werd gezongen, gelachen. De kinderen waren vroeg uit bed. Direct hun bed afgehaald, zonder iets te vragen. Echt anders dan we gewend zijn en dat spreekt wel voor de afgelopen week. We zijn erg gezegend geweest met de vele gebeden. Het was een week om nooit te vergeten en zeker voor de kinderen.

Afscheid van de kinderen

En dan is het weer tijd voor de onvermijdelijke schoonmaak. Het hele terrein is inmiddels weer klaar voor een nieuwe week kamp met een nieuw team dat gisteren is aangekomen.

Morgenochtend gaan we voor het hele team pannenkoeken bakken en vervolgens naar de kerk in Kiev.

We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de belangstelling en de vele reacties die we hebben gehad. Ook uiteraard voor de gebeden en de financiële bijdragen die we hebben gekregen. Het volledige kamp is betaald en er is nog meer wat weer geïnvesteerd kan worden in de organisatie.

Uiteraard vragen we gebed voor de nieuwe groep en het nieuwe kamp dat maandag weer van start gaat. Het zal weer een erg drukke week worden met vele uitdagingen. Ook giften kunnen nog overgemaakt worden naar het rekeningnummer van De Fontein in Emmeloord ovv Oekraïne. Al het geld komt direct ten goede aan het werk van Jeremiah’s hope hier in Oekraïne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.