We zijn weg!

Eindelijk, we zijn (onder)weg! Vanmorgen om half vier ging onze wekker. Na lang wachten en vele voorbereidingen was het dan eindelijk zo ver, we mochten weer gaan! Voor sommige de zoveelste keer, onderweg naar een tweede thuis, voor sommige ook nog maar de eerste of tweede keer en nog best spannend.

Vanavond rond 18 uur zullen we als alles goed gaat aankomen in Kolentsi. De komende dagen zal in het teken staan van het afsluiten van het kamp, opruimen, schoonmaken en voorbereiden voor volgende week. Vanaf maandag zullen hier weer heel veel kinderen het terrein opkomen om een week lang veel plezier te hebben, leuke dingen te doen en te leren over God.

De meeste van deze kinderen maken deel uit van het Sacha project. Dit project ondersteund de kinderen niet enkel deze week, maar het hele jaar door. Veel huisbezoeken en als er iets nodig is, eten, schoolspullen, enz. dan wordt dat geregeld.

Afhankelijk van de mogelijkheden (internet, tijd, etc) zullen we dagelijks een update plaatsen met informatie over wat we doen, leuke foto’s en filmpjes en gebedspunten.

Ontzettend bedankt voor alle support en berichten die we van iedereen krijgen!

5 gedachten over “We zijn weg!

  1. Ik wil jullie iets doorgeven uit Klaagliederen 3 vers 22-24.
    Hoe alles ook gaat Hij is erbij.Ik prijs Hem voor de goede reis,start als groep en jullie dienstbaarheid om daar weer naar toe te gaan.
    Veel Liefde van Hem voor de kinderen en met elkaar.love Hanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.