Cataleya

Naam: Cataleya Mataw

Leeftijd: 19

Woonplaats: Barendrecht

Ben jij al eens eerder in Oekraïne geweest?
Ik ben nog nooit in Oekraïne geweest.

Waarom ga je naar Oekraïne?
Al een jaar lang wou ik heel graag op vrijwilligersreis, maar omdat de meeste vrijwilligersreizen super duur zijn dacht ik dat dat niet mogelijk zou zijn. Tot Mijn nicht Iris vertelde dat zij toevallig op vrijwilligersreis zou gaan van de zomer, met de kerk waar zij zit. Toen ik dat hoorde en ook ik nog eens te horen kreeg dat bij deze reis de kosten niet zo hoog zijn werdt ik natuurlijk enorm enthousiast en heb ik besloten ook mee te gaan.

Wat verwacht je van de reis?
Ik sta er eigenlijk in zonder verwachtingen. Maar ik heb een vermoede dat ik van dit avontuur heel veel ga kunnen leren, en dat het veel indruk gaat maken op me. Ik hoop natuurlijk daarnaast dat wij als groep echt iets gaan kunnen betekenen voor de kinderen in Oekraïne en we met zijn allen een mooie tijd zullen beleven.

Wat verwacht je te gaan leren in Oekraïne?
Zelf ben ik gelovig, maar ik heb nog heel veel te leren over het geloof. Ik verwacht daarom dat ik enorm veel nieuwe dingen zal leren vanuit de bijbel en van de groep. Ook denk ik dat de reis enorm goed is om nog beter te leren samenwerken en communiceren.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ga dit jaar een HBO studie Social Work beginnen. En daarnaast werk ik in een wellness resort.

Wat zijn jouw hobby`s?
Ik heb heel veel hobby’s.. Op nummer 1 staat zingen en muziek maken/schrijven. Maar ook koken, fotograferen en dansen vind ik heel leuk en dat doe ik dan ook graag in mijn vrije tijd.

Hoe lang geloof jij al in God?
Ik ben wel met God opgegroeid, maar ik was nog niet echt gelovig, er is mij nooit veel bijgebracht uit de bijbel als kind. Toen ik uit mijn rebelse pubertijd kwam, ging ik me verdiepen in het Christendom omdat ik graag mijn leven wou veranderen, dit was toen ik 15 was. Mijn familie stimuleerde mij om dat op die manier te doen. Hoe meer ik erover begon te leren hoe meer mijn geloof sterker begon te worden, en een belangrijkere rol te spelen in mijn leven. Ik ben nu dus ongeveer vier jaar echt gelovig.

Wat is jouw lievelingseten??? :P
Zuid Amerikaans eten vind ik echt heerlijk. Maar ik ben een makkelijke eter vind gelukkig bijna alles wel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.