Lianne

Naam: Lianne van der Veen

Leeftijd: 30

Woonplaats: Emmeloord

Ben jij al eens eerder in Oekraïne geweest?
Ja, deze zomer zal het de vijfde keer voor mij zijn dat ik mee zal helpen met de kinderkampen die worden georganiseerd door Jeremiah’s hope.

Waarom ga je naar Oekraïne?
Ik heb een verlangen om meer van God te laten zien in mijn leven aan anderen. Mijn hart brand als ik mensen om me heen zie die gebukt gaan onder armoede, ziekte, pijn, uitbuiting en onrecht. Ik weet dat in Nederland ook heel veel mensen zijn die dit kennen en God heel hard nodig hebben, maar het is fijn om een periode in het jaar naar het buitenland te reizen om daar heel praktisch aan de slag te gaan en de handen uit de mouwen te steken. Ik heb een liefde om met kinderen te werken en ik wil niets liever dan iets in hun leven planten van God. Ze moeten weten dat ze mooi, belangrijk en geliefd zijn. Door ons, maar nog zo veel meer door God! Ze moeten weten dat wat er ook gebeurd, er een liefdevolle God is die van ze houdt en waar ze belangrijk voor zijn. Juist als ze het thuis niet goed hebben, niet erkend worden en geliefd zijn. Ik hoop mede door deze reis een beetje meer gerechtigheid te kunnen brengen in een wereld vol nood en gedoe..

Wat verwacht je van de reis?
Ik ben voornamelijk heel erg benieuwd! Ik ben benieuwd of ik nog wat kindjes ken van de vorige kampen waar ik heb geholpen. Ik zie er naar uit om een week heerlijk aan de slag te gaan en alle bezigheden van thuis, werk en school even los te laten.Ik zie er naar uit om een week heel specifiek voor God te werken en Hem aan het werk te zien.

Wat verwacht je te gaan leren in Oekraïne?
Geduld en wellicht wat Russische woordjes! Ben erg slecht in nieuwe talen, maar hou ook heel erg van praten, dus dat wordt nog wat.. 🙂

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben kinderverpleegkundige, werkzaam bij de kinderkliniek in Almere.

Wat zijn jouw hobby`s?
Het allerfijnst vind ik om met Peter samen op reis te gaan. Samen landen bezoeken en de wereld ontdekken! Verder vind ik koken en bakken leuk en hou ik ervan om met vrienden en familie af te spreken. Gezellig samen zijn en bijkletsen!

Hoe lang geloof jij al in God?
Zolang als ik leef, zo fijn en dankbaar!

Wat is jouw lievelingseten??? :P
Peter en ik zijn allebei gek op chocolade…! Verder hou ik van gezond eten, dus lekker veel groenten en fruit!

2 gedachten over “Lianne

  1. Dan zorg ik dat als jullie komen hier voor jou een lekker stuk chocola ligt en voor Peter paaseieren! Fijn dat deze reis weer net zo bijzonder was als de vorige 2 liefs van ons 4tjes

  2. Hoi wij hebben al meer contact met lianne gehad. Haar privé 06nummer is veranderd ivm werk. Zou u ons haar nieuwe nummer kunnen geven of dat lianne ons belt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.