Iris

Naam: Iris Jocker

Leeftijd: 20

Woonplaats: Hilversum

Ben jij al eens eerder in Oekraïne geweest?
Nee, nog nooit.

Waarom ga je naar Oekraïne?
Het leek mij altijd al gaaf om een keer naar het oosten van Europa te gaan. Oekraïne vond ik blijkbaar al interessant, omdat ik het land een keer heb gekozen als onderwerp voor een verslag. Toen Peter en Lianne vertelden dat ze daar elk jaar naartoe gaan, leek me het meteen geweldig om een keer mee te gaan. Graag wil ik mijn enthousiasme, die God mij heeft gegeven, daar in zetten. Ik bid dat God door alle vrijwilligers in het zomerkamp heen zal werken om de kinderen een leuke tijd te geven én dat God ons als een licht inzet voor de kinderen daar.

Wat verwacht je van de reis?
Ik verwacht (en bid voor) een reis met veel mooie ervaringen. Het zal denk ik af en toe pittig worden, vooral met het aanpassen. Toch heb ik er heel veel zin in!

Wat verwacht je te gaan leren in Oekraïne?
Ten eerste ga ik, door naar Oekraïne te gaan, mijn vliegangst overwinnen. Zo leer ik mij helemaal over te geven aan God. Ik hoop ook meer over de Oekraïnse cultuur te leren. Verder hoop ik te leren hoe je Gods liefde zichtbaar maakt aan de mensen die Hem nog niet kennen.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben een student kunstgeschiedenis in Amsterdam met een bijbaantje in Kasteel de Haar.

Wat zijn jouw hobby`s?
Ik vind wandelen of fietsen in de natuur leuk waarbij ik heel veel foto’s maak. Ook vogelen met mijn vader vind ik leuk om te doen. Verder zwem ik een keer per week met een vriendin en ga ik graag naar musea.

Hoe lang geloof jij al in God?
Sinds mijn twaalfde heeft God mij er toe aangezet om oprecht met Hem te praten in gebed. Met vallen en opstaan ben ik steeds meer mijn leven in zijn handen gaan leggen, oftewel Hij heeft me dat laten doen, daarvoor ben ik heel dankbaar.

Wat is jouw lievelingseten??? :P
Oeh dat is een moeilijke vraag! Ik vind veel lekker, maar als mijn moeder haar Colombiaanse soep maakt zit ik toch het snelst aan tafel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.